2021-05-26 07:50:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Készülj fel a szerelmes, romantikus kalandra!

Napi horoszkóp május 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma fontos híreket kaphatsz, melyek tovább táplálhatják benned a reményt, hogy hamarosan jóra fordul a sorsod. A lehetőségeket nem szabad elhallgatnod mások előtt sem. Most csak az összefogással mehetsz igazán valamire.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma romantikus napod lesz: végre kifejezheted a háládat valaki felé, aki melléd állt életednek egy kritikusan nehéz időszakában. Ha az illető az ellenkező nemhez tartozik, akkor még szerelemnek is vélheti ezt a hálát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bármennyire szeretsz a fellegekben járni, néha muszáj visszatérned a hétköznapokba. Az életed ugyanis itt zajlik, az a másik szféra csak annyiban érdekes, amennyiben itt is megvalósítható részben. Művészeknek ez könnyebb.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma szokásosnál is nehezebben tudsz racionális döntéseket hozni. Az intuíciód pedig mintha félrevinne. Ennek az is lehet az oka, hogy a szívedben haragot táplálsz valaki iránt. Ez pedig meggátol a tisztánlátásban.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kiegyensúlyozott és jókedvű vagy: ez szinte egyedülálló a mai napon. Segíts, hogy mások is átérezhessék azt a jókedvet, ami benned olyan önkéntelenül megtermett. A derű ma sokakra ráfér. Legyél bőkezű!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma kénytelen leszel elviselni valaki társaságát, akit pedig legszívesebben a hátad közepére kívánnál. Ám végül megtanulhatod még akár élvezni is a kényszert, és rájössz, mi ebből a hasznod. Így hamarabb is fogsz szabadulni, csodák csodájára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az elmúlt időszakban rengeteget lótottál-futottál, most úgy érzed, hirtelen beállt az életedben a csend. Ezért nem is tudod, hogy mihez fogj. A csend azonban arra jó, hogy végre rendet rakj magadban. És álmodozz is kicsit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon sok az energiád, de benned megvan arra a hajlam, hogy ezt a teremtő erőt magadba fojtsd. Ha azonban rátalálsz a küldetésedre, naggyá válhatsz, és olyasmire is képes lehetsz, amit sokan nem feltételeztek rólad.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon kedvező hatások érnek, sokat fejlődhetsz az emberismeret terén is. Ráadásul az estéd is jól alakulhat: egy kellemes vendégre is van kilátásod. Készülj fel a szerelmes, romantikus kalandra!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mindenhez és mindenkihez a végsőkig tudsz ragaszkodni. Azonban lehet olyan, hogy még nálad is betelik a pohár. Ha ez a mai nap, akkor legalább adj hangot neki. Lehet, hogy elég kimondanod, és másképp lesz minden.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Be kell, hogy lásd: a partnered mindent megtesz a közös boldogságotok érdekében. Ha ez neked kevés, akkor lehet, hogy a körülményekben van a hiba. Azon pedig egyikőtök sem változtathat. A szeretet átsegít a nehézségeken.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai nap a szerelemé. Régen nem éreztél már olyat, ami ma átforrósíthatja a szívedet. Ha nem állsz ellent az érzésnek, akkor ennél többet is tapasztalhatsz. Minél lágyabb, és érzőbb vagy, annál többet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: